Events

Surya Yoga verzorgt ook van af en toe een leuk event. Of geeft andere lessen, hieronder een overzicht van er in het najaar van 2019 gaat plaatsvinden:

Igor van Barneveld

Op woensdagavond, vanaf

september, tussen 20.00 - 21.30 uur kan je genieten van een heerlijke Qi gong les gegeven door Igor van Barneveld. De Qi Gong-methode bestaat uit een serie intense houding- en bewegingsoefeningen die speciaal bedoeld zijn om een krachtig en tegelijkertijd ontspannen lichaam te creëren. De les start met een serie Taoïstische yoga-oefeningen waarin het stretchen van verschillende lichaamsdelen centraal staat. Ook maken speciale meditaties deel uit van de les om tot een dieper inzicht in de werking van lichaam en geest te komen. Doel is een vitaal gezond lichaam en een heldere ontspannen geest. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk, nieuwe cursisten kunnen het hele jaar instromen. Mail met Igor via onderstaande knop. 

Qi gong

Esther Bom         De Ster

Ook wordt er, vanaf 6 september, een Qi Gong les gegeven door Esther Bom tussen 19.30 - 20.30 uur. Qigong is een duizenden jaren oude bewegingsleer en een van de therapievormen van de traditionele Chinese geneeskunde. Qigong bestaat uit eenvoudige bewegingen, welke gecombineerd worden met ademhalings-technieken, klanken en/of visualisaties, waardoor lichaam en geest met elkaar in evenwicht gebracht worden. Dit heeft een zeer positief effect op de gezondheid, zowel om klachten te voorkomen als om te genezen. Voor het beoefenen van Qigong hoef je fysiek niet sterk of erg lenig te zijn. Leer op deze manier omgaan met stress. Wil je meer informatie over de lessen van Esther, klik op onderstaande knop met een link naar haar site.