Events

Surya Yoga verzorgt ook van af en toe een leuk event. Of geeft andere lessen, hieronder een overzicht van er in het najaar van 2018 gaat plaatsvinden:

Yoga op het strand

31 augustus

Wat is er lekkerder dan het zachte zand door je voeten te voelen glijden? Je blik te laten dromen over het uitzicht... bij het Gooierhoofd in Huizen. (vlak bij Hotel Newport) Dit is een voorproefje op het nieuwe yogaseizoen. Aanvang 10.30 uur rond 12.30 uur sluiten we af. Iedereen is welkom. Het is traditie dat we aansluitend met elkaar lunchen en voor die lunch neemt iedereen iets mee b.v. een broodje, quiche, salade. Eenvoudig maar wel smakelijk. Ik neem zelf koffie en thee mee. Als je daar niet van houdt neem dan zelf iets anders mee. Kom naar dit ontspannende yoga event op het strand. 

Qi gong

Igor van Barneveld

Op woensdagavond tussen 20.00 - 21.30 uur kan je genieten van een heerlijke Qi gong les gegeven door Igor van Barneveld. Deze lessen worden vanaf september gegeven. 

 

 

 

Qi gong

Esther Bom

Ook wordt er, vanaf september, een Qi Gong les gegeven door Esther Bom 2018 tussen 19.30 - 20.30 uur. 

 

Qigong is een duizenden jaren oude bewegingsleer en een van de therapievormen van de traditionele Chinese geneeskunde. Qigong bestaat uit eenvoudige bewegingen, welke gecombineerd worden met ademhalingstechnieken, klanken en/of visualisaties, waardoor lichaam en geest met elkaar in evenwicht gebracht worden. Dit heeft een zeer positief effect op de gezondheid, zowel om klachten te voorkomen als om te genezen. Voor het beoefenen van qigong hoef je fysiek niet sterk of erg lenig te zijn. Leer op deze manier omgaan met stress.

Liefde als levenskunst

7 lessen voor volwassenen

De titel van deze workshop sluit aan bij de visie van Erich Fromm (1900) over de volwassen liefde.  In deze workshop komen zeven liefdesthema’s aan de orde. Thema’s waar ieder mens mee te maken heeft. De uitdaging is om meer zelfbesef te leren ontwikkelen hoe je met deze thema’s omgaat. Dit zelfbesef geeft je toename van zelfregie in je contacten, plezier in je leven en blijheid met jezelf. In de zeven thema’s zit een opbouw, wat maakt dat het raadzaam is met alle ochtenden mee te doen. 

De kosten van de cursus zijn expres laag gehouden om er voor te zorgen dat het kostenaspect geen belemmering vormt voor deelname. De workshop wordt gegeven door Harry Verweij.