Events

Surya Yoga verzorgt ook van af en toe een leuk event. Of geeft andere lessen, hieronder een overzicht van er in het najaar van 2018 gaat plaatsvinden:

Mantra zingen

met ton philips start 19 sept.

Mantra & heartsongs zingen met Ton Philips. Vanaf 19 september op woensdagmiddag van 14.30 - 16.00 uur in Surya Yoga in Huizen.

Mantra's zijn spirituele liederen in het Sanskriet die je vaker zingt om er helemaal in op te gaan. Iedereen kan het. Het zingen in deze groep geeft je innerlijke rust en ontspanning. 

Heartsongs zijn Engelstalige songs die je hart openen. Zing mee en ervaar de magie van mantrazingen!

Op 19 september

3-10 oktober

7-21-28 november

Deelname: €72,-

(betalen bij de eerste bijeenkomst) 

Bel voor aanmeldingen en/informatie met Ton Philips op 06 122 29 540

Je bent van harte welkom! 

Qi gong

Igor van Barneveld

Op woensdagavond, vanaf september, tussen 20.00 - 21.30 uur kan je genieten van een heerlijke Qi gong les gegeven door Igor van Barneveld. De Qi Gong-methode bestaat uit een serie intense houding- en bewegingsoefeningen die speciaal bedoeld zijn om een krachtig en tegelijkertijd ontspannen lichaam te creëren. De les start met een serie Taoïstische yoga-oefeningen waarin het stretchen van verschillende lichaamsdelen centraal staat. Ook maken speciale meditaties deel uit van de les om tot een dieper inzicht in de werking van lichaam en geest te komen. Doel is een vitaal gezond lichaam en een heldere ontspannen geest. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk, nieuwe cursisten kunnen het hele jaar instromen. Mail met Igor via onderstaande knop. 

Qi gong

Esther Bom         De Ster

Ook wordt er, vanaf 6 september, een Qi Gong les gegeven door Esther Bom tussen 19.30 - 20.30 uur. Qigong is een duizenden jaren oude bewegingsleer en een van de therapievormen van de traditionele Chinese geneeskunde. Qigong bestaat uit eenvoudige bewegingen, welke gecombineerd worden met ademhalings-technieken, klanken en/of visualisaties, waardoor lichaam en geest met elkaar in evenwicht gebracht worden. Dit heeft een zeer positief effect op de gezondheid, zowel om klachten te voorkomen als om te genezen. Voor het beoefenen van Qigong hoef je fysiek niet sterk of erg lenig te zijn. Leer op deze manier omgaan met stress. Wil je meer informatie over de lessen van Esther, klik op onderstaande knop met een link naar haar site. 

Liefde als levenskunst

7 lessen voor volwassenen

De titel van deze workshop sluit aan bij de visie van Erich Fromm (1900) over de volwassen liefde.  In deze workshop komen zeven liefdesthema’s aan de orde. Thema’s waar ieder mens mee te maken heeft. De uitdaging is om meer zelfbesef te leren ontwikkelen hoe je met deze thema’s omgaat. Dit zelfbesef geeft je toename van zelfregie in je contacten, plezier in je leven en blijheid met jezelf. In de zeven thema’s zit een opbouw, wat maakt dat het raadzaam is met alle ochtenden mee te doen. 

De kosten van de cursus zijn expres laag gehouden om er voor te zorgen dat het kostenaspect geen belemmering vormt voor deelname. De workshop wordt gegeven door Harry Verweij. Wil je meer informatie over deze lessen, klik onderstaande button naar de website van Harrie. (Ligatuur)